AJ Haak

Mijn foto's

Over mij

Ik ben Anne Jan Haak, geboren Groninger (1957) en woon sinds 1995 in een niet te groot vriendelijk dorp in Overijssel. In de jaren ‘80 begon ik, uiteraard analoog, te fotograferen met een Praktika EE2. Deze gaf de geest en werd vervangen door een Minolta spiegelreflex. Die beviel niet en de hobby verwaterde. Na een lange onderbreking heb ik de fotografie weer opgepakt in het digitale tijdperk.
Eerst met een tweetal compactcamera’s, maar ik maakte al gauw de overstap naar een spiegelreflex en kocht een Canon 500D. Een fijne camera waar ik veel plezier van heb gehad.

Ik gebruik momenteel de Canon 6D met objectieven van de merken Canon en Sigma.

Na enkele cursussen fototechniek heb ik opleidingen kunstzinnige fotografie gevolgd bij ‘Centrum voor de Fotografie’ te Zwolle. Daarna nog een tweetal cursussen bij vakfotograaf Bouke Peterson in Kampen. Tussendoor volg ik regelmatig workshops bij beroepsfotografen zoals bijv. natuurfotograaf Johan van der Wielen en landschapsfotograaf Bas Meelker.

error: Als je deze foto wilt hebben. Laat me dat weten maar jat hem niet. (If you want this picture. Let me know. Don\'t steal it.)